Cek Gigi

Salam mommys, bole share pengalaman cek gigi? Nak kene buat appt dulu ke cmne? Ada specific week yg nak kene cek? Masa buka buku pink hritu nurse cakap nak kene cek gigi. Kat buku pink pon ada column untuk dental. Xde idea langsung.

2 Balas

Mcm saya hari tu..ada minggu check up tu nurse cakap terus la buat check gigi n dia ada bg satu kad utk check gigi..so saya terus ke klinik gigi utk check gigi..

5y ago

Ooo okay. So skrg ni sy tunggu je bila diorg suh pegi, baru pegi?

Waalaikumsalam. Biasa cek gg ada tarikh yg doc akan bagi. Xperlu appointment dlu bawak je buku pink tu datang pada tarikh yg di tetapkan.

5y ago

Okay thanks