buku pink

Salam hai momiess. Nak tanya masa nak buka buku pink biasanya die cek apa je ye ?? Ade cek breast ke ? Sbb ada baca yg kene buka bra. Tq atas sharinggg ??

12 Balas

Msa sy hr tu lama juga nurse cek breast, leher utk cek tyroid, n kaki ke lutut utk cek varicous vein sbb sy ibu obese.

4y ago

Oo yekee.. okeyy2. Tenkiuu sharingg

Ya ada cek breast..masa 1st tu je..n dia akan ajar kita cara utk cek sndri jgk nnt..

ye sis.. nurse akn chk breast, amik darah n bt scan utk confiemkan pregnancy..

Ya doktor akan check up breast, urin n sample darah. Itu normal prosedur sis

Ade sis kne cek breast..skjap sgt..tgk2 tekan sikit gitu je..

Bkn bkk bra. Selak sikit je.. pstu cek jari kaki n tngn...

4y ago

Aah. Nurse pegang2 sikit je.. nurse sruh bkk bra sbb sngh org pkai bra besi.. lau bra xde besi tu selak je.. lau rse xselese bkk cangkuk bgi longgar

Dia check kalau ada ketulan kat breast.

Okeyy tenkiuu semuaa 😊😊

Salam too.ye..cek sekejap je pun.🤗

Ye nurse akan check breast