cek gigi bawa buku pink ke?

Cek gigi kena bawa buku pink ke? Sbb kat klinik sini xda peralatan cek gigi. Misi suruh cek gigi di tempat ada kelengkapan. Bila masa cek gigi sesuai? Atau pergi je bila nak? Sy dah 8w5d ?

1 Balas

Awal2 macam ni elok la check gigi. Blh detect kalau ada kerosakan gigi. Nak tau kalsium cukup ke tak dlm badan. Bawa buku pink. Sbb masa sy check haritu, nanti nurse pergigian/doc gigi akan ada catat jugak dalam buku pink tu.