anak kuning

Salam mommy..biasa ank kuning lps lahir ...ibu2 ikhtiar apa? mcm sy darah o+ runsing ank ke 3 nti truk mcm ank ke 2🥺 sy dlu mcm2 ikhtiar..herba cina la..bawah lampu biru la...last2 kena thyroid...tpi ank 3y dh sht xkena mkn ubat dah..Alhamdulillah..skrg dh 7y..

1 Balas

kumpulan darah tu rasanya xde kena mengena. sy A+ , bby prolonged jaundice..sebulan baru discaj. xde ikhtiar apa sgt cuma bg bf bby dgn kerap dan konsisten, pastikan bby berak tiap hari.

3w ago

di buku pink pun ada tulis darah o lbh risiko jaundis😅 lbh dr drh lain la