Air sengkuang cina hilang kuning?

Ada x ibu2 yg bg ank minum air sengkuang cina utk hilang kan kuning ank? Ank okey tak ?

2 Balas

setahu sy awk kena bykkan menyusu baby je. sbb nb blh minum susu je kan, kalau air kosong pun baby tak blh minum,sengkuang cina lagi lah. as far as i know, si ibu yg kena bykkan minum dan makan makanan bkhasiat so ibu blh produce susu yg baik for baby. the more baby minum susu dan beyak lagi cepat hilang kuning

bagi susu secukupnya je sis. time menyusu kejut kan kalau boleh. jangan bagi bayi tidur je