demam kuning..

ad spe2 blh bg pndapat x...sy drah o+ ank dri 2hri lahir smpai skrg kuning naik trun...msuk ni dh 6hri dh...ad org ckp klau ibu drah o kuning ank lmbt elk...ad x cre untk cpt hlangkn kuning ank

2 Balas

Hai izinkan sy kongsi. Saya minum susu kambing dan menyusu bdn. Petua ni diberi oleh kakak sedara saya sbb anak dia kuning 2 bulan di hospital. Ada juga yg bgtaw bila bby kerap buang air besar kuning cepat turun. Insyaa Allah blh Cuba tawakal. Saya drh 0 juga. Bby xde kuning.

puan, saya tak try petua2. saya cuma sewa blue light dari klinik sahaja. saya dan suami pun O+. anak demam kuning 4 hari saja. x pasti time2 mcm ni dia buat pemasangan di rumah tak. tapi kena dapatkan nasihat doktor.

4y ago

Hi mom sewa blue light tu brpe erk