14week 2 day

Salam .hi mommy2 . Sya nk tnya . .2 mnggu lps .sya trun drah . Scan bby ok . Then ,bru ni kluar drh stompok wrna koko ,kdg mcm cecair . P hos scan pn bby still ok . ? Dn skrg pn ada kluar skit2 koko2 to. Ada mommy2 yg ada pngalaman mcm sya tk ? Doc ckp apa?

2 Balas

Sy pernah kuar coklat2 sikit..scan baby ok aktif lg...doc bg ubt kuat rahim tp still ad coklat2..sy refer hospital doc check baby still ok,cek bawah pun ok...tp xda rezeki gugur jgk lepas 7ari...sis kna ikut ckp doc, klu keja ambil cuti & bed rest..jgn sbb baby ok sis xjga diri..sbb sy dulu xjaga,xbed rest....

5y ago

Sy masa tue pn 14w ++..