Sya kmarin ad trun darah bnyak 2 kali mcm air kncing trun darah.pas2 p hos doc scan ad kantung saja

2 Balas

Awak keep update tau. Sy follow. Sbb masalah awak sama dgn sy. Sebijik dgn sy. Smlm sy pi klinik doktor check takde pape. Tp doktor cakap mmg bnyk darah. So skrg 50/50 kena jaga sbb usia kandungan 8 minggu tp masa doktor scan takde lagi degupan jantung baby. Baby pun xnmpak mana lg. Harini dah hari ke 3 sy keluar darah mcm dlm gbr sis share tu. Sy anak first srs takut gila 😒

pas 2 dokter bg trikh plak untuk scan 10.1 nie...dokter ada kta ada 2 sbb 1 baby x jdi lg sbb msih awal.. 2 mungkin baby x akan jdi...klaw ikut kn scan kat hopital saya baru 6mnggu klaw scan kat KK dah 9mnggu 3 hari

1y ago

Awk.. Sy nk share sikit la.. Pengalaman bff sy mcm ni, die tunjuk kat sy gmbr lebih kurang mcm ni la tp besar lg, dia 10 weeks time tu . Tp miracle nye baby dia sihat skrg dah umur 5 tahun.. Die xpernah putus harapan.. Awk doa byk2 taw insyaAllah ade rezeki baby ni.. Dia nk mama doa byk2 ok😊