Spotting coklat

Salam mommy2 semua. Sy nak tnya, sy tahu sy pregnant hari jumaat, then sabtu mlm, perut sy sakit sgt2 mcm senggugut. Pagi ahad tu keluar spotting coklat sikit. Lepas pada tu sampai harini, takde spotting keluar dah. Itu normal ke untuk early pregnancy? Ini 1st time sy mengandung setelah 4 tahun 7bulan berkahwin. Jadi sy nak minta pendapat2 mommy2 yg ada pengalaman. Tq 💗

4 Balas

normal sis. saya pon mcm tu bulan lpas tktau pregnant, nk pindah rumah saya angkat petiais msuk bilik air sbb nk cuti. tngh hri tu kluar spotting. check upt hri yg sma tetiba double line. saya tunggu smpai mlm tpi dh tdk spotting. mksudnya dia turun sekali ja. n tkbnyk