38 weeks keluar Spotting coklat

hye nak tnya mommy2 normal ke 38 minggu keluar spotting coklat sy first mom #bantujawab #SeriusTanya

7 Balas

pglaman sy ms nk bslin ank k2..keluar spotting ni dr setitik sy tggu smpi dia byk..Slgi xd ctraction kuat..Sy cuma rse mulas nk berak je...4jam juga laa sy layan rasa nk berak..tp xbole berak tu..start mngeras Dr pukul 2pg..smpi 6pg...Bila mkin kuat n kuar lendir n drh yg byk bru sy pegi hsptal...Ngam2 smpi hsptal sy trus kene tolak lR n slmat bslin pukul 7.30 pg..tp awk jgn ikot sy..Sbb rezki bslin n tanda stiap org xsama..

most probably bloody show tu. tanda dah mula ada bukaan. selalunya dalam 24 jam lagi inshaAllah mula contractions. kalau nak tunggu contractions pun boleh, nak terus ke hospital pun boleh. moga Allah mudahkan sis 💐

2w ago

btul tu sis .. tanda bersalin slpas 3 hri keluar spotting .. 2 pgi air ketumban trun trus pergi pac 9 pagi dah slmat bersalin☺️

itu tanda bersalin, cuma kalau sy akan tunggu darah yg lebih ketara, dan ada contraction 5min sekali..

2w ago

Alhamdulillah.. Tahniah, selamat berpantang 🥰

spotting tanda nak bersalin. sy hari tu lepas 24 jam start contraction. pastu pagi esoknya dah beranak

2w ago

btul tu .. sy slpas tanda sportting tu dlm 3 hri air ketumban trun pagi tu trus bersalin

tanda nak bersalin tu. InshaAllah semoga dipermudahkan ya

2w ago

alhamdulillah dah slmt bersalin 26/5 ☺️

taknormal.. maybe dah ada bukaan

2w ago

btul tu .. tanda bersalin sis.. dah slmat bersalin

awak dah bersalin ke sis

2w ago

hye .. bru tngop komen dah slmat bersalin 26/5