nak tanya

Salam mommy2 semua.. Saya nak Tanya sy skrng tngh pregnant 8weeks.. Tp semlam sy ada keluar darah.. Tp x banyak.. Lps keluar darah sy g cek dkt klinik bayar.. Bile doc scan doc ckp 50/50..sy rasa x sdap hati sy prgi pulak hospital,, doc scan mmg ada kantung.. Kantung cntik je.. Doc hospital ckp lg 2weeks dtg balik untuk scan balik.. Tp hrinie masih ade keluar darah tp x banyak.. Sy risau sngt2..sy mmg mngharap kndungan nie.. 2017 last sy pregnant..sy mmg menanti kandungan nie sbb anak sy dh pergi mnghadap ilahi di usia 1thn9bln.. Sy rindu sngt2 dgn bby sy.. Sy masih x hbis pikir kenapa jdi mcm nie.. Momy2 semua ada pngalaman x mcm sy.. Boleh share x ape prlu sy buat.. Perlu ke sy g kk esok?? Sy sertakan gmbr sekali.. Yg pic 1 tu sy scan di hospital,, yg 2 tu sy scan di klinik bayr.. Tq mommy yg sudi bantu sy

nak tanya
28 Balas

sy dlu kandungan 8w,14w,22w ade bleeding jgk..n sy pergi hosp doc ckp 50/50..tp x bg ubat ape2..sy pergi klinik swasta doc bg ubat kuat rahim...n kite kne positif sis..ckp ngan baby,baby kne kuat nak jmp mummy n ddy..alhamdulillah anak sy skang dah masok umor 2t6b..n now sy preggy 6w insyaAllah..sis kene positif ok..mudahan smue ok☺️☺️