preggy 29 weeks

Salam mommy2, saya pregnant 29week. Sy nak tanya , normal ke sakit celah kelangkang,ari2,perut sentiasa mengeras..perut tak lembut langsung dan sakit pinggang kadang2 ada rasa macam perut memulas.. Ada tak mommy yg prnah mcm saya ni ?saya risau ataupun disebabkan saya telalu aktif buat kja dirumah ? Sekadar bertanya . TQ .

1 Balas

Kna byk brht apb.perut mkin bsr..tlampau aktif perut mgeras saja tu,,klu terlampau bdiri lma mmg skt ari2