29 weeks PERUT RASA MEMULAS

Hi mommy skrg Saya 29 weeks Siapa ada rasa perut rasa sakit Sama seperti Sakit perut tapi Xda rasa nak membuang .. rasa memulas saja especially slepas makan .

2 Balas

kerap sgt ke rasa mcm tu? boleh jd tu brixton hicks (fake contraction). selalunya dia jd kejap2 je selang bape hari/minggu. tp kalau berlanjutan tiap 5 minit dok sakit, kena g hospital.

Saya pon sama masa 29 week .. tpi dah masuk 30 week tu akan hilang sendiri .. skrng ok dah