Sakit Celah Kelangkang

Normal ke 35weeks sakit celah kelangkang, pinggang & Baby kerap mengeras? Anak first tak rasa pulak macam ni, anak kedua baru rasa. Mommy share Pengalaman please.

1 Balas

Normal sis. Bila dah 3rd trimester memang baby kerap mengeras. Tapi kalau mengeras / contraction tu dalam setiap 10 minit Kemudian setiap 5 minit, kena segera ke hospital. Tu tanda2 nk bersalin. Semoga sis dipermudahkan urusan nak bersalin nanti ye. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

4y ago

So far mengeras Je takada lagi rasa sakit. Rasa sakit kadang kadang Je. Waktu Anak first tak ada rasa kerap mengeras. Tu risau sikit