Turun darah 8weeks , siapa ada pengalaman

Saya ada turun banyak darah dalam masa 1 hari .. esok nya dah takda .. bila korek baru keluar darah pekat.. Pegi scan kat hospital, ada kantung tapi takda isi kat dalam kantung .. adakah sy keguguran .. lagi 2 minggu doc kat Hospital Taiping suh jumpa pakar gynae .. Yang peliknya , perut sy sakit sangat macam angin tu .. ye mmg ada gastrik tapi tak seteruk masa ngandung ni .. Ramai yg berpengalaman cakap mmg dah gugur pastu kena cuci .. masih tunggu keputusan doc nanti ..#advicepls #bantusharing

1 Balas

better tggu je apa kata doktor 🤗 8w sepatutnya dah ada janin & jantung . tapi ada je yang persenyawaan lambat, jadi hanya nampak kantung. apa apa pun husnudzon saja . Allah sebaik perancang 🤗 kalau masih nampak kantung, banyakkan bedrest dulu sementara ni sampailah next 2 week

2y ago

tq sis sudi menjawab soalan saya ... tulah sekarang ni badan rasa lemah sangat .. pastu craving tu menjadi jadi