Pil Kalsium

Salam mommy... sy nk tnye.. ade sape2 yg pernah ambil pil kalsium? Boleh suggest dan share tak mommy2 semua ambil brand ape. Tqia ??

11 Balas

saya ambil ostematrix shaklee. topap nutrien kalsium,atasi sembelit dan kejang kaki. kalau sis nak tahu lanjit boleh ws saya ya www.wasap.my/601128891716

saya makan calcium nutrilite.tak pahit langsung walaupun cair dalam mulut. saya ada stok kalau awak nak.

Ostematrix Shaklee. Saya stat ambik dr anak no 2(tahun 2013) sampai skg. 😊 #sayaxjual

Sy ambil obical. Shari skli. Tak boleh susu mesti cirit jwbnya

Ostematrix dr Shaklee.. Bertahun dh mkn.... Sbb sy xmnum susu

ostematrix from shaklee.. mmg rekemen sgt2..

Pil kalsium ostematrix shaklee sis.

5y ago

Ramai rekemen shaklee..hehe.. tq sis 😊

Nutrilite from Amway !

sy ambil obical

Sy ambil obical.

5y ago

Ye sy beli kt frmasi