pil kalsium

As'salam & salam sejahtera,nak tanya mommys,ade tak yang consume pil ni,saya beli di alpro,minta pil kalsium,dia bagi yg ni,dia kata yg ni complete,yang merisaukan saya ditulis untuk pregnant n breastfeed kena consult doktor dulu.If ada yg ambil pil ni rasa yakin nak makan,thank you..

pil kalsium
1 Balas

Better bagi tgok kat doktor sblm consume

5y ago

Saya dah pergi farmasi tanya semula sebab was2,then staff farmasi yg lain cadangkan tak sesuai ambil,dan dia syorkan satu jenama pil kalsium yg selamat untuk ibu hamil,tq ya..