pil kalsium

Salam hi ibu2.. ada tak ibu2 ambik pil kalsium semasa mengandung .. boleh share pil kalsium brand apa?

15 Balas

pil calsium dri KK....msuk 20w Dr akan bg pil calcium tu...xpyh beli pun...klu awal pregnancy bleh mnum susu shaja...xkisah brand ap, smua susu ad calcium..klu xboleh mnum susu, bleh mnx dgn Dr dkt KK...free

10mo ago

seawal 20week eh..sy ni ade dpt dr hosp.. sy kne refer pakar, sy bru 15w tp doc dh bg kalsium n ubat cair darah die sruh mkn.. tp, bila kat kk, doc ckp lain pulak. kne mkn waktu 20w nanti..sudahnye sy pn keliru nak mkn waktu bila

saya amek ostematrix shaklee. atasi sembelit,topap kalsium dan elak kaki cramp. kalau sis nak tahu lanjut boleh ws saya www.wasap.my/601128891716

Saya makam supplements dari shaklee Nak tahu lebih lanjut boleh wasap saya http://www.wasap.my/60197857093/shaklee

saya makan calcium nutrilite.tak pahit langsung bila cair dalam mulut. saya ada stok kalau nak

Makan obical jugak. Susah sikit nak cari, saya beli kat Aeon Wellness.

Sy makan calcium magnesium dr nutrilite amway sis

Wslm.. Saya amik Obical.. Boleh cari di farmasi atau shopee..

Sy amek caltrate kaler pink..hanya ada calcium dgn vit D

Sy makan surbex calcium D3. Boleh beli online di shopee

sy mkn obical.. ni Dr yg suggest..

3y ago

okay terima kasih sis 😀