Lebih Due

Assalamualaikum,hai mmy smua .. dlm nie ada x yg due 23/9 tp x bersalin lagi.. sejak 2hari nie sy ada rse mcm bby tgh mengorek jln.. terasa smpai vagina..tp x sakit sgt..rse mcm kne cucuk jarum mcm tu.. kdang rse confused sakit kejap2 mcm nie kne pegi hospital ke.. dktor bg tempoh semggu br pegi hospital..mslhnye skrg bby dh besar sgt 2.9kg lebih..nie pon dktor ckp bby dah start ssah gerak sbb ruang dah xde sgt..klau smggu lg xtau bby besar mne..2nd preggy nie bby mcm cepat membesar wlaupon cntrol mkn

4 Balas

Sama macam saya. Due 24.9 tapi tak bersalin lagi. Doc bagi extend seminggu juga. Rasa juga kdg mencucuk kt bwh sampai nak buang air kecil selalu jee. Org kata baby masih selesa dalam perut. 🤭

7mo ago

ye ada.. sy stop minom susu takot bby terlebih besa..kli nie rse smpai kerusuk..x selesa sgt

Wsalamm. sye due 25/9 tp dh Selamat besalin 14/9 tips sye kerap bsama suami.. sbb hentakan tu pon blh mmbuka kn pintu laluan..

7mo ago

alhamdulillah sy dah bersalin 1/10..lewat semggu kne serah dri..2nd pon induce..tp xpela smua dh selamat.. alhamdulillah

saya due smlm 23.9 tp xberanak lg.. klau x beranak dr minta serah diri 30hb ni.. esok appoiment KK last..

7mo ago

sme la kte..tp sy kne serah dri 29hb nie..awal sehari je

saya due 22.9 sis.. sampai skg tak de tanda and tak sakit lagi.. saya takot 😩

7mo ago

sme la..xde tnda lg..ngelak jgak nie serah dri..