perlu tak cuci baju baby baru beli?

Salam mommy semua,nak tanya, if dah beli baju baby ,perlu cuci dulu tak semua brang yg baby nk pakai,macam barut baby,baju,kain bedung baby tu?

30 Balas

Jgn kata baju baby. Baju baru yg kita beli utk kita pakai sendiri pun kena basuh. Kadang saya x faham dgn pemikiran org mcm ni. Mesti jenis bli baju baru.. lepas tu x basuh dlu. X kan itu pun x boleh fikir. X kan you nak bgi ank you pakai baju² yg x dibasuh wlau pun ia nya baju baru 😑😑😑

4y ago

common sense 😂