baju baby

Saya dah cuci baju baby awal2,tkpa kn..tkpayh beli dah,baju dulu masi ok lgi..tngl beli tuala n brg2 bby je.. #24minggu ankk5

4 Balas

Bgus la awk klau dh cuci semua...simpn siap²...xpyh beli awk klau masih ad bj yg dlu sbb baby bkn pakai lama pon...kjb je dh besar 😊 Sy pon reused je yg org bagi, beli pon sehelai dua je...sebab rugi beli byk t bkn pakai lama...

Sama la sis.saya pun x beli utk yg anak kedua dulu..pakai baju baby yg ada.semua mash elok.skarang pregnant yg ke3.insyallah masih lagi dpt guna baju anak2 sebelum ni yg masih ok..

Sama sis sya anak kedua hnya bli tuala stokin n sarung tangan saja.. . Yg lain_lain masih ok..masih boleh pakai lgi..

Boleh je.. Tpi sya 34wks ni basuh pun blom😅

5y ago

😅😅😅saya dah cuci..sbb yg kita tkut,nanti tiba2 sakit nk bsalin..kita pula yg susah nanti sis..😅