perlu tak cuci baju baby baru beli?

Salam mommy semua,nak tanya, if dah beli baju baby ,perlu cuci dulu tak semua brang yg baby nk pakai,macam barut baby,baju,kain bedung baby tu?

30 Balas

Beli semua jenis pakaian mesti kena cuci dulu. Ni kan lagi baju baby. Kena la cuci sis.

Perlu basuh x pyh pakai sabun.cuci sambil selawat 3 kli lps tu bilas je

Sya jrg basuh baju sya yg baru d beli..tapi utk baby kena la basuh

Ya.. Better cuci.. Sy cuci semua guna sabun detergent baby..😄

Basuh lah sis..sama mcm baju kita jgk lah

Perlu... guna sabun khas utk baby..

Perlu.. Pkai pencuci baju baby

Cuci guna baby detergent

Better cuci lagi baik

Perlu cuci sis. .