Uri bawah Hai, sy 28mggu. Scan dktor ckp uri kat bawah. Stage 2-3. Kepala baby dah kedudukan bawah.

Hai, sy 28mggu. Scan dktor ckp uri kat bawah. Stage 2-3. Kepala baby dah kedudukan bawah. Ada cara untuk naikkan uri tak?

Uri bawah
Hai, sy 28mggu. Scan dktor ckp uri kat bawah. Stage 2-3. Kepala baby dah kedudukan bawah.
1 Balas

Try sujud lama2 atau position menonggeng setiap hari 😁

2y ago

Tak pernah lagi tapi selalunya sy suggestkan macam tu, bila baby berpusing pun sy suggest macam tu. Try la kalau larat. Semoga dipermudahkan urusan ye ❤️