Nak tanya

Salam mommy semua.. nak ty ada sesape nampak ke..baru test ptg td.. sje je test..sb baru lewat 2 hari..

Nak tanya
45 Balas

☺️☺️☺️saje sy test sb xsedap bdn.. pinggang ngn ari² rasa xslse je..slalu lau nak period dah trun tanda..ney xtrun lagi.. rasa cm malas sgt 2/3 hari nie.. tp gagah kan jgk..pegi kje.. mudah2an ada la rezeki sy.. sb slalu lau lewat 2 hari xpenah naik walaupon samar sgt.. smlm ptg bley naik tp samar sgt.. tu yg sy ty pendapat semua..☺️☺️doakan sy ye..