Nak tanya

Salam mommy semua.. nak ty ada sesape nampak ke..baru test ptg td.. sje je test..sb baru lewat 2 hari..

Nak tanya
45 Balas

☺️☺️☺️saje sy test sb xsedap bdn.. pinggang ngn ari² rasa xslse je..slalu lau nak period dah trun tanda..ney xtrun lagi.. rasa cm malas sgt 2/3 hari nie.. tp gagah kan jgk..pegi kje.. mudah2an ada la rezeki sy.. sb slalu lau lewat 2 hari xpenah naik walaupon samar sgt.. smlm ptg bley naik tp samar sgt.. tu yg sy ty pendapat semua..☺️☺️doakan sy ye..

Kalo mcm nie... Sye pernah ade pengalaman... Lewat 4hari bile check doc positif... Balik dari hospital bleeding... G jumpe doc blik doc ckp x mengandung... Bende nie die masuh darah beku lagi sis... Sis kene jaga bile2 bende tu boleh jatuh n keluar mcm period... Makn asid folik... Untuk kuat kan rahim n jgn buat keje berat ... Bnyk berehat...

Nk tahu mgndung atau x. Try guna opk.. Kalau bawah lg terang pd atas tu.. Mmg cnfrm pregnant. Sbb upt mmg blm blh detect kalau awal2.

4y ago

Alhamdulillah.. Rezeki awak👍🏻 take care ur self n ur baby

Saya nampak line tu.. Macam sye gatal2 cek 2 3 hari sblum period kuar macam ni.. Skrg dah makin terang.. Moga ada rezeki kita.. 😍

4y ago

Sy pon gatal check.. lagi 2 hari nk period.. samar2 laa line nyer.. da stanby clearblue.. lpas krimas nk repeat.. hihihi

Tahniah saya nampak line kedua tu, samar2. Nanti cek lagi dalam dua tiga hari mesti da terang. Insyaaallah

Ada nanti selang 3-4hari lepas bangun pepagi yee in shaa allah nampak beza, tapi pengalaman sye positive 😊

Lewat 2 hari pon dh nmpak ada double line tapi xjelas lg..... So kena try lagi & tunggu seminggu lg... 🤗

Tahniah nmpk gak..warnanya..sy x nmpk...lepas 1bulan lbh br sy test blk..sbb horman x kuat

Akk hari tu pun lewat 2 hari..samar gni..alhamdulillah skrg dh 8w..harap2 membesar hingga bersalin

Tak berapa clear lagi..try test lewat seminggu. InshaAllah moga ada rezeki sis ya 😊