Keliru Dengan Upt

Saya nak tanya akak² semua upt nie nampak 1 line atau 2 line...sy test pagi tadi...saya da lewat period da seminggu

Keliru Dengan Upt
30 Balas

Kalau takde ape2.. contoh pendarahan serius.. in shaa Allah.. makin lama makin terang dan kandungan berkembang dgn jayanya.. klu tak, jadi mcam sy.. test upt awal2 pudar mcam ni.. lama2 terang la jgak.. tpi sbb bleeding.. kandungan tak menjadi.. turun jadi darah period. Scan awal2 pon tak nampak kantung.

4y ago

Tq

Sy macm nie gak..baru buat hri ahd ritu..tp sy septutnye lg 4 hri piot..jd sy sekrng hrus g clinic atau tunggu lg

4y ago

Cuba beli yg upt test clear blue sis, yg tu accurate lagi, tp quite pricey la, dlm 30 lebih mcm tu, 😊 sy pun samar2 sebelum ni, sy check 4 hari lagi nk piyed, dpt results samar2 gitu, kkak sy suh beli yg clear blue, die suh check mase da lewat, sy x sbar check mase lewat piyed 2 hari if x silap, pagi tu sy check guna clear blue upt, trus die detect preggy 2-3 weeks, next weeks nye sy pi check clinic, alhamdulillah memang positive da 5 weeks, now sy da 9 weeks 😊, jge diri ye, jgn angkt berat2

Nmpk dua line , try cek guna clearblue digital..atau test blood beta hcg.. lagi accurate.. 😊

Nampak line samar. Try test lagi seminggu. Apa2 pon jaga diri oke. Masih awal tu.

Saya lambat period 1 hari.. Try upt semalam naik 2 line terang

4y ago

yg ni guna jenama apa ye

Da nmpk dua lain.. Tapi satu tu kabur..tggu lagi seminggu ok

Sy nmpk 2 line. Try lg 2/3 hari confirm dah terang line ni

double tp try lg smggu.boase klau samar2 pn mmg ade.

InsyaAllah ada nie. Lepas nie gune clearblue.

Tahniah double Line tu,masih baru mmg samar2