Mual teruk

Salam mommy semua.. nak tanye pendapat.. sy pregnant 10weeks.. tp since 8w kerap muntah tak kire makan apepun.. alahan nasi mmg tak boleh masuk lgsg.. nk tanye, ade ke idea pape utk dimakan supaye baby dpt protein or zat since semua yg masuk perut semua keluar balik..

2 Balas

Sis ada makan ubat tahan muntah sebelum makan? Kalau tkde boleh ke klinik consult dgn doktor. Dpt membantu sikit..

12mo ago

Aah sis. Sy pun mcmtu. Dia macam muntahkan ape yg ptt lepas makan ubat tu. ? Lepastu baru boleh makan dan tak muntah semula makanan tu.