pregnancy bleeding

Ade tak yg tak dh 8w tp still spotting or bleeding...sy since 6w bleeding.esok gi klinik utk repeat scan...

3 Balas

Sy smpi 12w spotting. Tp alhamdulillah bila scan baby ok. Myb sbb byk berjalan. Sbb wktu tu sy masih bekerja. Lps resign, terus xde bleeding.

5w n 6w sye jd spotting. Jadi bila g kecemasan scan so far kantung still ada. Doc pantau smpai 7w tgk kantung,bby n heartbeat semua ok. Skrg da 28w

5y ago

Aamiin in shaa Allah semoga semua selamat

Mcm mna keadaan skrg? Sy tgh hadapi situasi sama . Tp bru 2 hari bleeding