8 bulan naik kereta

Salam mommy nak tnya . Okey ke slalu naik kereta kdg kena hentakan sbb jln tidak brpa bgs . Bgi kesan kat kandungan tk ? Risau la . Sbb rmai Org ckp ank jdi sumbing klu slalu kena hentakan . Btl ker ?

25 Balas

Mujur ada kereta..yg ada motor je ni g sana ke sini cmner..sentiasa fikir positif sis dan doa Allah lindung sentiasa ank dlm kandungan kita☺

insyallah takde apa apa sis. suami saya ada motor je alhamdulillah baby okey walaupun lalu jalan berlubang atau tak rata 😁

xde kaitan langsung. sumbing tu satu kecacatan sel. sy dh 8bulan. msih drive pegi keje 40km per way.. cuma kaki slalu bgkak la 🥴

Xde mslh.. sy dlu pun bwk keta dr umah ke tmpat kerja hr2 Alhamdulillah dgn izin allah xde apa2 berlaku.. selalu bersangka baik

Xbetuii tuu 😂😂 saya ngndung smpaii bersalin dok naik moto jaa xdak laa pulakk nak mcm tuu, pikir positif jaa sis ..

klu jdi pn semua kbetulan ja sis..sya drive smpai dekat nk bsalin tpi alhamdulillah anak sya sihat.. byk2 brdoa ja..

Mcmana ni kami yg kerja mmg drive sdri,,, 😢 doa2 je takde pape n always think positif,, 😊

hari2bawa kereta ni.. sbb kerja jual kereta🤧 doa yg baik2.. be positif.

Saya siap driving hari2 pg opis sampai beranak sis..

munafik betul org yg ckp tu🤣