masalah tanda2 baby dlm kandungan sumbing

sape kt sini tahu tanda2 baby sumbing dlm kandungan . sbb slalu terfikir baby sumbing dlm perut?

18 Balas

Sis.. Buatlah details scan sis, smua sis blh tgk.. Organ² dia. Bagi saya, details scan tu penting sis. Saya baru buat sis, alhamdulillah. Lega hati, satu lagi.. Max details scan 28mggu je sis, lebih baby padat. Susah doc nak scan. Saya kongsi je🤗💖

Saya dulu pn selalu terpikir. Biasalah ibu mengandung ni suka sangat byk pikir dalam kepala. Kadang2 tu benda yg bukan2. Hahahahaha. Apapun, sis gi buat detail scan ye. Dari situ boleh tau semua.

4y ago

tula mula2 mgandung selalu fikir bukan2..ahamdullah dh wt scan semua okey

Buat detail scan. Nti doctor bg tau semua. Jngn fikir negatif nti jd doa. In shaa Allah baby cukup sifat tak ada kecacatan

4y ago

alhamdullah sis. skrg dh 36weeks 2day dh wt scan semua okey

InshaAllah , baby sempurna fizikal .. Aminnn , jangan fikir bukan2 .. fikir yg baik2 saja okayy 😘😘😘

Scan. Biasanya doktor bole tengok sumbing atau x. Itupun ikut kepakaran doktor tu dan kualiti mesin ultrasound tu

Klu org dlu2,suami x leh pncing ikan klu istri mgndung,tkut ank jd sumbing@pun jgn cdrakn haiwan2...

Mmg qt smasa mngandung.. Slalu mncemaskan hal itu.. Insyaallah,smua ok.. Sempurnah dab sehat walafiat.

InshaAllah tak. Pergi buat detail scan kalau nak meyakinkan diri. Baca surah2 maryam atau yunus ke..

4y ago

alhamdullah..dh wt scan semua okey

Jgn pikir bukan2 sis...klu terlalu pikirkan sgt baik pergi klinik buat scan detail...

Detail scan sis... nnti doktor akan tgkkan.. bibir, jari tgn n kaki sume ckup tak.