Mommy bole x share pglmn ank ada eczema

Sy dah buntu🥹x tau nak buat apa lg, kdg penat sgt nak kena layan org ckp ank kita sbab kulit bgni. Ank ada eczema, start dia 4bulan smpai skg nak msuk 7bulan. Sy dah try mcm2 ubat dah prgi swasta & hosp gov, tpi ubat yg kena bgi x jln🥹ubat tu cuma redahkn sikit jaa merah2 kat bdn ank. Sy buntu nak bgi apa lg spya kulit ank normal semula tnpa merah2 kat bdn, ksian baby dia garu kdg smpai luka kulit, dah luka jdi kudis pula🥹mommy pnah x ada pglmn mcm sy. Sy x tau ubat apa lg nak bgi, penat kita kena jwb org ckp2 bila kita dah bgtau ank sakit bgni2,, msti ibu yg d slhkn x jga kebersihn la, susu ibu x baik la, x jga pemakanan 🥹#SeriusTanya #SeriusTanya #ingintahu #ingintahu #firstmom #fyp

Mommy bole x share pglmn ank ada eczema
2 Balas

awak try beli nano perak sembur kt kulit biarkan kering pastu sapu skeenz tasneem natural.. kot serasi dengan anak

6h ago

saya biasa beli nano perak kat tijarah zulaika search je kt chrome

Gov tu ada refer awak ke pakar kulit dan pakar kanak-kanak tak?

1d ago

ya ada, sy mmg direct jmpa Dr pakar kulit knk2. Dr tu yg recommend ubat ni, tpi x bbrpa bgi kesan kat ank