sakit belakang tersangat sakit

Guys, pinggang Sye sllu sakit, perut tak ilang sakit agie nie tmbh sakit blkg yg tersgt sakit..knp ye, nak Kate kencing kotor ethlah..tpy NIE sakit dye Allah je tahu..Sye tnye mak Sye knp saya asik sakit blkg..dye Kate kurang minum air ke..Sye Kate tak, tapy sakit dye bt Sye Smpai nangis2..tak pernah sakit dye mcm ni..pastu sakit blkg tu kan..nnty dada saya sesak sangat..srs tak kuat.

1 Balas

Da brape week? Sy sblm ni krap jgak skit blkg..nurse ckp myb kncing ktor sbb kncing ktor pn bleh buat kite skit pinggang smpai ke urat belikat...sy mnum air barli suam hri2 n mnum air putih byk.. alhamdulillah trus hilg skit tu