moody mommy

Salam and hi mommy .... Mcm mana ya mommy semua uruskan emosi.. Saya mengandung kali ni serius moody sangat.. Suka membebel..marah marah.. Nak senyum susah.. Bukan saya je akan stress orang dalam rumah saya pun stress dengan saya mommy?? tolong mommy out there.. Tolong saya menceriakan hari saya.. Ada tak mommy macam ni.

1 Balas

Hi sis! Di sini ada sedikit panduan tentang bagaimana nak kawal emosi ketika hamil. Memang normal emosi marah marah, moody and sensitive tu. Semuanya sebab hormon. Tapi sis kena kawal tau, sebab ia boleh beri kesan pada baby dlm kandungan! https://my.theasianparent.com/emosi-wanita-mengandung/?utm_source=search&utm_medium=app