TAK NAK BUBUR

salam mommy ade x kt sini yg bagi baby die cerelac? mksudnye xde bagi bubur langsung...just cerelac saja.....berat badan baby naik cntik x?? nk tau sbb baby sy langsung xnak bubur...?

2 Balas

Ank pertama dlu mmg mkanan dia cerelac tu jela....berat naik....tp masa tu xde ilmu lg...cerelac ni xbgus ye puan...ibarat mcm kita bg dia fast food

Better jangan bagi cerelac takut jadi picker eater. Kalau Tak nak bubur, boleh bagi Mee, spaghetti. Baby berapa bulan?