Hai nak tnya makan baby 6 bln untuk travel

Makan apa Yg sesuai untuk travel baby Baru 6 3 hari.. Baru makan bubur die mkn bubur sampai habis die suka ..boleh ke baby makan biskut aTau cerelac ? Sy nak travel 4 hari

1 Balas

Cerelac tak digalakkan sebab ada gula tambahan. Biskut baby boleh tapi kena pilih yang no salt/sugar added. Nak senang awak bawak yang travel kit punya. Ada banyak local brand yang produce instant food tanpa gula, garam, MSG, pengawet. Antaranya - izzly - fawwaz - littlenuur Nak senang awak pergi ke website 'ohmybabyfood'. Boleh chat dengan sales associate lagi untuk assistance🤗

11mo ago

Oh ye ke.. okay Terima kasih