urut untuk hamil

Salam mommy. Ada tak yang berurut untuk ikhtiar hamil? Hehe

8 Balas

Sye consistent berurut setiap bulan utk normal kan period and usaha utk hamil. Huhuhu lepas 6 tahun baru diberikan peluang hamil. Skrg baby dh masuk 7 bulan. Dlm masa sama. Sye stop kan semua caffein even sye addicted to coffee and buang sugar and amalkn fresh food je. Lepas 3 bulan dari tu dpt khabar hamil. Semua tu usaha sye je la selebihnye berdoa mintak kat Allah hari hari supaya diberikan rezeki hamil.

Sy dulu klu tau tmpt urut yg ok trus pg tp xlekat2 pun..ttc 4tahun jgk..last2 lekat sndiri lepas sy g spa (sauna & mngurut (xurut rahim))

Sya prnah pegi.. Dlm msa 1 thun tu tk prnah tnggal pun.. Skrg alhmdulillah sya pregnant.. Skrg da 29weeks

Saya penah sis..5 taun kawen tapi rezeki takde. Baru skrng ada. Syukur alhamdulillah

Sy ank no 1 nk hamil kene urut...no 3&4 pon sama...g urut br lekat

saya prnah . alhamdulillah lekat

Ada sis..tryla mne tahu ada rzki

Sy. Baru mengurut bulan lepas.