31week mengidam nenas

Salam mommies..sy dah 31week skrg ank no.2..blh ke x ye nk mkn nenas? Masih risau laa nk mkn tp duk berair mulut nak ngadap..sblm preggy dulu mmg selalu lepas mkn nenas je mmg akan period selang 2,3hari..skrg tgk org jual nenas tepi jalan terus pejam mata je..hmm..

9 Balas

bagi saya, nenas tu tak ada masalah. saya pun pernah makan masa kandungan 30 minggu. tapi jangan makan banyak sangat. makan dalam 1 2 ketul dah untuk 1 masa. bukan sebab nenas ni tajam. takut asid naik..