31week mengidam nenas

Salam mommies..sy dah 31week skrg ank no.2..blh ke x ye nk mkn nenas? Masih risau laa nk mkn tp duk berair mulut nak ngadap..sblm preggy dulu mmg selalu lepas mkn nenas je mmg akan period selang 2,3hari..skrg tgk org jual nenas tepi jalan terus pejam mata je..hmm..

9 Balas

Sy dari awal 1st trim dah makan nenas. Tiap bulan ada makan nenas. Kalau badan tak ada alahan, boleh je makan. Yg penting moderate intake.