8 weeks

salam mommiess....alhamdulillah semalam scan dah 8minggu...dh nmpk bntuk baby kecil comel je...tpi doktor xdpt nk detect heartbeat baby....terus rasa down sgt...pernah x mommies yg lain alami?doktor mntk tggu lg beberapa mnggu...?

22 Balas

Normal tu mommies.. Saya 12 week baru nampak heart beat.

5y ago

harap2 dpt dgr jgk nnti 12weeks....inshaAllah....😌

Masih baru lg jgn risau ye... tggu 10w atau 11w g scan lain

5y ago

inshaAllah...harap2 nanyi 12weeks dh blh dgr😌

Normal sis.. sy flu 9w ++ baru nmpk baby ngan heartbeats.

5y ago

waahh..thniah sis...doakn sy dpt dgr heartbeat jgk nti next scan😌😍

tak pe still think positif and wait until the next scan

5y ago

inshaAllah.....cuba sday upaya xnk stress...tkt effect baby...😌😊

Awal lgi sis.. Btw tahniah 😊 take care

Sama la dgn sy ... Terus down kn ..

Msihbbaru. Sy dlu 12 week bru nmpk

Sy pun xde lagi heartbeat baby je ade 10 minggu dah risau plak sy smpai rasa down makan x lalu.. Tpi perut mcm ade tekan2 je xtaulh baby ke ape.. 😢

5y ago

Sy krja hari2 naik kete balik plak nak masak utk suami memang aktiflah pinggang sakit plak... Perut mcm tekan2 je xtau angin ke ape xpernah mcm tu

Pernah alami jugak... 2 mnggu kmudian alhamdulillah... nampak dah heartbeat baby... 💝

Insya Allah, awal lagi kot mommy...

5y ago

inshaAllah..amin😌