Kandungan tak nampak janin

As'salam. Hi mommies Nak tanya, pernah tak sape2 senasib dgn dgn sy kandungan 7 minggu cuma nampak kangung tak nampak janin. So doctor suruh repeat scan lagi 2 minggu. Ada tak yg mcm sy tapi bila repeat scan janin tu ada? Frust bila dapat tahu mcm tu. Apa punca ya?

2 Balas

masih awal sis..sllunya 8 weeks bru nmpak baby dgn hearbeat skli #TAPACTIVEUSER

Normal 7w tak nampak janin. Biasa 8-9w baru nampak & dengar heartbeat.