suami merokok

Salam mommies..boleh share tak cara2 utk buatkan suami berhenti merokok ?? Kalau sya tegur dgn dia marah pula..tak lama lgi ada baby sdh ni..skrng 38week4days

27 Balas

Asben sis dulu pun seorang perokok jugak. Tapi bila dia dapat tau sis pregnant terus dia berhenti merokok. Sis ada jugak usik dia, kalau baby sudah lahir nanti, jangan cium dia sebab u merokok. Nasib asben seorang memahami. Sampai sekarang tak hisap rokok lagi. 😊