Cara berhenti kan suami merokok

Ade yng tau cara tk untuk berhenti kan suami merokok sebab saya tk suka bila dia dekat saya bauu rokok kalau ade cuba kongsi sikit tips dia Tq

1 Balas

Pengalaman sy sndiri. Sy ttc 4 tahun. Pastu penah keguguran 2 kali. Then tahun ni sy bw husband bincang. Sama sama jaga kesihatan, tak blh sy soranh yg usaha. Dia pun kena sama sama usaha. Then sy x suruh dia merokok sampai la sy pregnant. Skrg dh pregnant tp husband x sambung merokok. Before pregnant dh stop kan dia merokok.