suami merokok

Salam mommies..boleh share tak cara2 utk buatkan suami berhenti merokok ?? Kalau sya tegur dgn dia marah pula..tak lama lgi ada baby sdh ni..skrng 38week4days

27 Balas

Husb saya pown dlu mmg perokok . start dy thu saya pregnant klau nk merokok msti dy jauhkan diri dri saya supaya tk kne asap , lpstu dy cuba isap pod plk yg mcm nanostix tu smpai skrg dy da tk sentuh rokok . tidak mmg duit hbis kt rokok je . bau rokok pown dah tkde , bau mulut sbb rokok pown da kurg .