suami merokok

Salam mommies..boleh share tak cara2 utk buatkan suami berhenti merokok ?? Kalau sya tegur dgn dia marah pula..tak lama lgi ada baby sdh ni..skrng 38week4days

27 Balas

Suami sy pon dlu merokok..sebelum nikah lg jnji nk berhenti..dh nk msuk ank 3 ni bru berhenti..tp dh berhenti merokok, hisap vape la plak..🤷💆..bnyak kli dh nasihat...x jalan punya..ade skli sy menangis depan dia lps solat mgrib..syg isteri n anak2 x?? Sy tanya..n then dia jwb syg..klu syg tlg berhenti vape ni..vape ni pon bahaya jgk sy dgr..lg bhya dr rokok..tp dia jnji lg nk berhenti..mmm..tgk je lah..tiap hr sy berdoa, solat hjt supaya suami berhenti hisp vape ni..semoga doa sy di makbulkan Allah