suami merokok

Salam mommies..boleh share tak cara2 utk buatkan suami berhenti merokok ?? Kalau sya tegur dgn dia marah pula..tak lama lgi ada baby sdh ni..skrng 38week4days

27 Balas

Pengalaman arwah mak ngah saya, suami nya merokok dalam rumah n mmg perokok tegar .. arwah mungkin dah biasa until one day arwah collapse , rupanya kene cancer last stage .. org yang sedut asap atau bau rokok lebih byk implikasi. Suami saya pula merokok , tapi alhamdulillah dia tau nk pi jejauh kalau tak benanah telinga kene bebel