suami merokok

Salam mommies..boleh share tak cara2 utk buatkan suami berhenti merokok ?? Kalau sya tegur dgn dia marah pula..tak lama lgi ada baby sdh ni..skrng 38week4days

27 Balas

merokok ssh bhenti skelip mata. melainkn si perokok ada azam and niat yg kuat jd mmg possible. dari diri sndiri sbnrnya. cuma yg dpt sy pesan, klu dia merokok minta dia merokok d luar rmh. lg selamat dari merokok dalam. asap habuk smua mmg tak bagus. and lepas tu. pesan cuci tgn kumur. hand sanitizer jgn lupa ye sis. saya sll pakai tu di mana mana 🤗. tapi, kalau dia tak nak merokok d luar rmh, itu pn mslh jg. maok tak maok masuk dlam bilik. uhuhuhuuu 🙏🙏 bdoa ye sis supaya hati dia tbuka utk atleast jaga kebersihan semua tu pn dh memadai.