suami merokok

Salam mommies..boleh share tak cara2 utk buatkan suami berhenti merokok ?? Kalau sya tegur dgn dia marah pula..tak lama lgi ada baby sdh ni..skrng 38week4days

27 Balas

nanostix better than asap rokok tu dan nikotin lekat pada badan 99% kalau pengang kita pun dh bahaya actually .. belum kesan dia lekat kat langsir atau kain2 cadar smua .. awal mmg susah lama² in sha Allah boleh brenti trus cari rokok . . klau prokok tegar tu nak kata jimat tak la sbb satu kotak flavour dh rm40 (4pod) klau 1pod sehari pun makan modai jugak .. tpi dari bau busuk rokok baik ke nanostix .. me 37week dan husband pengguna nanostix ,,😄