baby kuning

salam all mommies2. tolong bg tips jap mcm na nk turunkan kuning baby. baby baru lima ari kua. slama lima ari ni asyik ulang alik hsptal n kk ja ???

4 Balas

sis bg fully bf kuning ade trun x?? kalo xde trun, sis try bg susu formula..ade jugak susu ibu yg xsesuai utk bby yg kne kuning.. sbb adek ipar sy cmtu.. tu pun doc sruh bg susu formula.

4y ago

ouhh try mnum holick sis, bg btmbah susu sis..or p kdai sensei beli mandian kuning utk mndikn bby, yg petua2 lain sy xbrape yakin sgt..

Anak saya susu badan tak jadi apa naik juga kuning. Dokter sndri suggest suruh campur fm. Terus ok kuning nya

Mmg susu ibu jer sis yg ley turun kan cpat kuning baby 😊

4y ago

Ouhh mmg kene bg susu formula, cuba try susu Kambing pun ley turun kan kuning

mandi kn dengan air rebusan daun belimbing buluh