cara nak hilangkan kuning

salam semua... nk tanya mcm mna nk hilangkan kuning... dah 12hari dah bby sy msih xhilang kuning... please share tips dan pendapat please? xthu nak bg apa dah... dah try mcm² dah...ulang alik ke kk xyah nak ckplah dah mcm org xxpntang dah😢😢

2 Balas

banyak bg Susu Sis, Jgn biarkn baby tido,kalu tido kejutkn bg Susu Kalu boleh tiap 1 Atau 2 jam kejutkn Mcm ank buah Sy kuning teruk sangat sampai Kene Tahan wad, kejutkn baby Suruh Susu

bykkn menyusu baby sis. kalau sis bf, kerapkn dlam 1jam sekali. biar baby kerap buang air kecil / besar