Ragam pregnant

Salam mommies2 semua, Siapa ada pengalaman sama macam saya, tak suka dengan bau badan sendiri? Mual kalau terhidu bau peluh sendiri.. rasa diri sendiri berbau 24hrs 😖 nak wangi2 tak boleh, sebab akan pening.. bau minyak panas apa semua tak boleh jugak.. Share pengalaman & tips macam mana nak handle.. Ni kalau bau badan orang lain boleh hadam sikit la, tak suka boleh lari, tapi kalini diri sendiri pulak 😆😭 Kita mandi 2 kali sehari tau, bukan tak mandi 🤣🤣🤣

2 Balas

Allah . kesian nya sis . sy pula xleh bau perfume suami , xkesa lah yg mana2 pun . loya nak muntah je . tp sy pula dri awl mengandong keje nak wngi2 je pkai perfume , suami xleh pkai . sy bole bau bdn ori dy je . klu sy pkai perfume mcm mandi a . dlu awl2 preggy sy sgt2 mlas na mndy bila balik kerja mlm mgkin sbb terlalu letih . skrg suami pula mlas mndy , sy pula klu xmndy xleh na tido . pembawakn ni menyeronok kn jgk jika di igt2 .

Did you try using some deodorant or essential oils?